De Klussenier Louis Alons

De Klussenier Louis Alons
De Klussenier Louis Alons

Lire 7
8253 EN Dronten

Dien uw aanvraag in »

0321 31 75 06
06 5167 8291
l.alons@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 39092250

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Even voorstellen

Mijn naam is Louis Alons en ik ben geboren en getogen in Dronten. Ik ben getrouwd en vader van 3 kinderen. Mijn klantenkring heeft zich uitgebreid tot de ruime omgeving van Dronten, Kampen, Biddinghuizen en Swifterbant.

Sinds 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag als De Klussenier Louis Alons. Het zelfstandig ondernemerschap bevalt mij prima en hierin kan ik mijn enthousiasme om voor anderen iets te betekenen goed kwijt.

Ik heb veel ervaring in renovaties van keukens, badkamers en toiletten. Wilt u een nieuwe badkamer? Dan kan ik dat project van het begin tot het eind begeleiden. Ik help u met de ideeën op papier zetten, kan eventueel met u mee naar de showroom om u te helpen met de juiste materialen uitzoeken, kan deze plaatsen en zorg voor de volledige afwerking. Daarnaast ben ik bedreven in veelzijdig timmerwerk en het plaatsen van scheidingswanden en dergelijke. Een complete zolderverbouwing waar bij de zolder moet worden geisoleerd behoort ook tot de mogelijkheid. Ik ben Isover isolatiespecialist en weet precies hoe ik uw zolder het beste kan isoleren. Uiteraard kan uw zolder worden voorzien van een VELUX dakvenster. Schilderwerk, zowel binnen als buiten, evenals behang- en sauswerk zijn werkzaamheden die door mij graag gedaan worden.

Natuurlijk zijn er nog veel meer werkzaamheden of projecten waarvoor u mij kunt inschakelen. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden. Dit kan door mij te mailen of door direct telefonisch contact met mij op te nemen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Dronten voor:

  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Tegelwerk
  • Zolder verbouwen
  • Schilderwerk
  • Dakraam plaatsen
 
Loading...